Anbefalinger,  Hverdag

Hövding 3.0 – Verdens sikreste cykelhjelm

Jeg kan ikke helt lade være med at grine hver gang, at jeg tager min Hövding-hjelm på. Til alle jer, der har set “Jagtsæson“, så forstår I nok, hvad jeg mener.

 

Annonce for Hövding

 

Jeg ved ikke, om det er efter, at jeg er blevet mor, eller om det måske bare hænger sammen med, at jeg er blevet så taknemmelig for mit liv… Ikke desto mindre, så er jeg blevet meget opmærksom på min egen og mine nærmeste sikkerhed, og derfor har denne Hövding-hjelm længe været på min ønskeliste. Vi elsker cykelturene i vores område, men det er ikke uden risiko at cykle i skoven, og hvor vi ellers lader turen gå hen. Som mor er 1. priotet uden tvivl mine børn, og de har alle dage båret en cykelhjelm, men jeg bliver også nødt til at passe på mig selv og min hjerne. Om ikke andet for dem. Og den dag de fylder 15 og synes, at det er “nederen” at have cykelhjelm på, så får de sgu deres egen Hövding.

 

 

 

Verdens sikreste cykelhjelm er ikke en hjelm

 

Det lavpraktiske: Hövding er en airbag, der er lavet som en erstatning til cykelhjelmen. Den puster sig op på 0,1 sekund og denne Hövding 3.0 er en opgraderet version af 2.0 versionen. 

En af opgraderingerne indebærer bl.a., at den nu kan benyttes af flere brugere. (Jep, det er Ross også ret glad for…..). 

Noget af det, som jeg også synes, at der er værd at nævne er, at der er kommet en funktion til 3.0, der gør, at hvis hjelmen bliver udløst, så alarmere den automatisk de nærmeste pårørende.

 

 

Din Hövding-hjelm kommer med et integreret batteri, der skal lades op en gang i mellem. Du kobler den op med din App på telefonen, og så kan følge strømforbruget, indstille hvilke pårørende, som den skal kontakt eller se, hvor mange km, som du har nedlagt. Du kan faktisk også tracke din CO2-besparelse i forhold til øvrige transportformer.

 

 

 

Uanset om jeg har fået dig til at skrive en Hövding 3.0 på ønskelisten eller ej, så håber jeg virkelig, at du passer på dig selv i trafikken. Din hjerne er utrolig og værd at beskytte.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.