Opskrifter

Verdens bedste pandekager

Jeg knuselsker pandekager, og det har jeg altid gjort. Som barn glædede jeg mig til at blive voksen, fordi så kunne jeg selv bestemme hvor tit, at der stod pandekager på menuen. Herhjemme kan vi både finde på at spise pandekager til morgen-, middag-, og aftensmad. (Yes, helt uden at spise “rigtig” aftensmad først.)

 


 

**Når du læser opskriften, så vil du se, at der står øl på listen over ingredienser. Det er afgørende for om pandekagerne bliver sprøde. Det betyder ikke det store, for den lille mængde alkohol fordamper ved stegningen, så dine børn vil ingen skade tage.**

**I forhold til valg af mælk, så har jeg prøvet med alle slags. Jeg synes, at det bedste resultat er med letmælk el. sødmælk, men alle slags kan bruges.***

 


 

Der er en gylden regel, når vi bager pandekager herhjemme:

Den første pandekager er ALTID en smagsprøve!

 


Pandekager skal være tynde og sprøde, men de skal også smage af noget. Jeg har en masse “gamle” opskrifter, som jeg har samlet og gemt siden mine helt spæde år. Jeg tror umiddelbart, at jeg skylder min far for denne fantastiske opskrift.

 

 

 

Du er velkommen til at gemme opskriften. Den er lavet i billede-format, så den er lige til at hente ned og/eller printe ud. 


Note: Jeg kan ikke huske, hvem der engang sagde følgende til mig, men jeg synes, at den er meget sød (og lidt klam – og desværre nok også sand..):

Grunden til, at man altid skal skynde sig at spise den første pandekage er, fordi den smager af frikadeller. (Underforstået, at panden ikke er 100% ren før stegningen.)

 


I efterspørger altid mine opskrifter – og derfor vil jeg bestræbe mig på at ligge flere op.

Tak, fordi du læser med! Brug endelig kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål eller andet på hjertet.

 


 

One Comment

  • Bettina Rasmussen

    Hej Louise. Jeg kunne godt tænke mig, at vide hvilket materiale bordplade med vask, på badeværelse er. Pris og mål på pladen også gerne på underskabene. Vi står nemlig og skal have nyt badeværelse og dette var en oplagt mulighed. På forhånd tak. Mvh. Bettina Rasmussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.