Velkommen

Velkommen til min lykkelige, men også kaotiske hverdag som mor, som mælkebøttebarn mellem leverpostejsmadder og lortebleer – og så alt det midt i mellem. 

Jeg hedder Malene, og jeg vil prøve at give et indblik i min hverdag, som på mange måder er ligesom alle andres, men så alligevel ikke.

 


Jeg er mor til to skønne, nemme piger fra 2015 og 2017, og jeg er gift med verdens skønneste mand. I 2018 flyttede vi ind i vores drømmehus tæt på familie og venner, vi har en rigtig lækker bil og sådan kunne jeg blive ved i lange baner. Hvad der nok er mere relevant at fortælle, er at jeg på trods af alt dette, blev slået ned af en voldsom depression i januar 2018, som jeg desværre ikke kunne håndtere uden professionelle hænder og de famøse ‘lykkepiller’.

 

Det tog mig lang tid at finde ud af, hvordan jeg helst ville leve mit ‘nye’ liv med så grim en diagnose. I starten var jeg helt sikker på, at jeg ville holde det helt tæt på kroppen, så ingen vidste noget. Som dagene gik bemærkede jeg, at det hjalp at sige det højt. Det hjalp mig med at sætte ord på, og efter et par kærlige opfordringer fra mit fantastiske netværk, så besluttede jeg at prøve lykken med denne blog.

 

I 3 måneder blev jeg behandlet med antidepressiv medicin, og her fik jeg også tilknyttet en psykolog, som valgte at lade mig stå på egne ben efter 1 års tid. Jeg fandt en ny arbejdsplads, hvor det hurtigt viste sig, at jeg stadig havde meget at arbejde med i forhold til min egen psyke – og stadig har, så mine chefer har valgt at støtte mig med en coach, der hjælper mig den dag i dag. Det viser sig, at min fortid som mælkebøttebarn, altså en barndom med omsorgssvigt har givet mig større mén, end først antaget.

Jeg lever et helt “normalt” liv den dag i dag, men jeg har stadig mange faldgrupper.

 

Bloggen er lavet for at skabe et frirum for mig. Et sted, hvor jeg ikke behøver undskylde for mine flyvske tanker. Det bliver sikkert en rodebunke af beretninger fra hverdagen, vores nybyggeri og generelt interiør, opskrifter,  min depression og gernerelt livet som mælkebøttebarn, og hvad jeg ellers lige møder på min vej. Måske er der noget, du finder interessant eller direkte brugbart. Måske kan jeg rent faktisk skabe en sund debat om nogen af de emner, jeg kommer til at berøre. Det håber jeg i hvert fald på.

 

 


Hvis du læser med, så skal du vide, at jeg er meget beæret over det. Hvis du har noget på hjerte, hvad enten det er spørgsmål, ris eller ros eller noget helt tredje, så hold dig ikke tilbage.

 

One Comment

  • Louise

    Fedt du blogger om et tabubelagt emne, som vi er mange som lever med midt mellem boligbyggerier og lortebleer.. 🙂 Er selv i “samme sko”

    Det bedste herfra 😉

    /Louise 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.