Anbefalinger,  Hverdag

Spring over, hvor gæret er lavest

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har svært ved de her måneder, hvor dagene virker for korte og den faktor, at det er mørkt, når jeg tager afsted og igen, når jeg lander hjemme. Jeg har ikke det samme overskud, og jeg er på mange måder begyndt at være okay med at springe over, hvor gæret er lavest.

Annonce for Homemate.dk

Takket være momstertest.dk har jeg fået lov til at teste Homemate.dk og deres julemenu.
Læs med!

 


 

Mit overskud har aldrig været til at prale af. I hvert fald ikke, hvis man vægter og vejer imod alle de ting, jeg gerne vil og alle de roller, jeg gerne vil opfylde.. Og når dagene så også synes kortere… Ja, det giver sig selv. Det bliver et kampløb mod tiden, der dræner mig på forhånd.

Jeg fungerer okay. Jeg har nu levet de sidste 4 år uden søvn, så det er ikke, fordi jeg knækker nakken på det her. Jeg kan bare mærke, at jeg ikke magter de ting, som jeg normalt holder af, fx. tiden i køkkenet. Hvad end vi laver god mad, bager eller gør rent. Jeg plejer at elske alt ved det. De sidste par dage har jeg liiiiiige magtet madpakkerne til pigerne, og så er vi endt med de nemme løsninger til aftensmad. Tak til rugbrødsmadder, pitabrød og sidst, men ikke mindst risengrød i pølse! (Hvor godt er det lige?!)

 

For mig handler det udelukkende om at skrue forventningerne ned, men…. Det er december. Det er jul. Det er tiden for hyggelige traditioner og god mad. Det er her, hvor mine piger hopper og danser over, at nissen har været sød eller lavet ballade. Her kan jeg ikke skrue ned. Det har jeg virkelig ikke lyst til. Jeg vil gå all-in. Alt fra guirlander til julebag. Jeg vil give mine børn alt dét, jeg aldrig fik.

 


Spring over, hvor gæret er lavest, men gå ikke ned på julehyggen.

 

Jeg kan måske ikke skrue ned, men jeg fundet mit livskald. Nemlig at springe over, hvor gæret er lavest. Det har altid været en frase, jeg har forbundet med at være på taberholdet, men helt ærligt. Jeg har ikke superkræfter, og jeg har kun 24 timer, og hvis bare det ikke er ligemed en bekostning på kvalitet eller hygge. Slet ikke julehyggen!

 

Som tidligere skrevet, så har jeg fået æren af at teste Homemate.dk og deres julemenu, takket være Momstertest. Og det er ikke kun mit ord, du skal tage for gode varer, for der kommer også 3 andre anmeldelser fra 3 andre mødre.

 

Jeg indrømmer, at det ikke tog lang tid at takke kæmpe ja tak til den her test, for jeg kender faktisk godt til Homemate.dk i forvejen, da vi var storforbrugere af deres aftensmad og pandekagedej, da vi boede på Peter Bangs Vej på Frederiksberg.

 


Homemate.dk‘s julemenu består af følgende:
Hovedret:

Juleand med små kartofler & belle de boskoop/jonagold æbler.
Skysauce på andefond, ribsgelé & laurbærblade. Syltet rødkål & en frisk rødkålssalat med tranebær.

Dessert:
Homemates risalamande med kirsebærsauce.

Nå.. Og hvordan var maden så?

Det var virkelig gennemført. Lige fra servicen i butikken til kvaliteten. Jeg er aldrig lykkedes med at lave and før, og igår nailede jeg den! I ovnen i 20 minutter, og så varmede jeg lige sovsen og rødkålen. Jeg siger dig, at det var godt! Og hvis ikke du tror mig, så kan du måske tro på Ross, der altid har forbundet and med noget tørt noget.

 

Portionen passede perfekt. Eller det skal siges.. Vi var faktisk så mætte, så vi ventede med at smage risalamanden til i dag. Og den? Jo, den smager sgu lige så godt som resten af menuen. Der findes kun én risalamande, jeg kan sammenligne den med – og det er min svigermors.

 

Homemates julemenu får 5 ud af 5 stjerner herfra.

Det er helt klart værd at anbefale!!

 

 


 

 

Tak, fordi du læste med!

 

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.