Anbefalinger,  Sponsoreret indlæg

Smilebright – Anmeldelse af tandblegning

Reklame for Smilebright™

 

Jeg var så heldig, at jeg blev valgt til at teste tandblegningssættet fra Smilebright, som alle taler om, og selvom jeg finder det en anelse grænseoverskridende, så har jeg lovet en del af jer en ærlig anmeldelse af produktet. So here goes. Hvis du læser opslaget til ende kan du endda se før og efter billeder.

 


 

Det skal lige siges, at jeg aldrig har forsøgt mig med sådan noget før, så jeg var fra starten allerede skeptisk. Jeg har længe ønsket at forsøge mig med det, da de utallige kopper kaffe, jeg nu engang drikker har sat tydelige spor. Da jeg fik pakken ind af døren og skulle danne mig et førstehåndsindtryk, så blev jeg imponeret. Æsken med kittet er utroligt gennemtænkt, hvor tingene er pakket forsvarligt og let overskueligt.

 

Æsken indeholdte: 3 x gels, 1 x LED-lys, 1 x mundstykke, 1 x nuanceguide og 1 x brugsanvisning
Find den her.

 

Egentlig er det meget let og ligetil. Fremgangsmåden er ret enkel:

1. Sæt mundstykket på maskinen
2. Påfør 1/4 af en tube refill gel på både oversiden og undersiden af mundstykket, så der i alt bruges 1/2 tube gel pr. behandling
3. Tag maskinen i munden, tryk på knappen og vent i 10 minutter
4. Efter endt behandling kan du med fordel skylle munden med lunt vand.
5. Gentag hver dag, indtil du har foretaget minimum 6 behandlinger.

 

Det tager kun 10 minutter, og det passede mig så godt. Jeg er IKKE til lange, besværlige rutiner. Her kunne jeg både støvsuge eller flade ud imens, og det er altså en luksus uden lige.

 


 

Det anbefales, at man minimerer sit forbrug af cola, kaffe og andre ting, der går ind og påvirker farven på tænderne – og lige den del kunne jeg ikke overholde. Du kan tage mange ting fra mig, men kaffe er ikke en af dem. 

 


 

Selvom jeg syndede med kaffen, så synes jeg stadig, at jeg kunne måle en ret stor forskel på blot 6 dage. Ross giver mig ret, men jeg synes selv, at I skal tage en vurdering. Derfor har jeg taget før og efter billede fuldstændig uredigeret. Jeg beklager den mindre charmerende vinkel. Jeg har virkelig forsøgt at tage billederne i samme belysning og samme sted, så I selv kan bedømme.

 

FØR- OG EFTERBILLEDER:

 

FØR:

 

 

EFTER:

 

 

 


Gør det ondt?

NEJ!

Nu er jeg jo ikke ekspert, men jeg har læst, at der er andre, der skriver at en normal tandblegning gør ondt. Jeg gør ud fra, at det er dem, der bliver lavet hos professionelle. Jeg ved ikke nok om det, men dog ved jeg, at kittet fra Smilebright™ ikke gør ondt. Det eneste, jeg oplevede var, at jeg savlede helt vildt, da jeg skulle have selve mundstykket ud. Chaaaarming!

 

 

Vil jeg anbefale produktet?

JA!

Jeg er tilfreds med resultatet ift. pris. Jeg har ikke prøvet at få bleget tænder hos tandlægen, men det kan nok ikke sammenlignes. For mig at se, så er det et quickfix, der virker – og jeg er ikke i tvivl om, at hvis bare man holder det ved lige et par gange om året, at det så nok skal holde. Jeg blev i hvert fald overrasket over mit eget resultat.

 

 


Læs  evt.mere og bestil tandblegningsættet hos Smilebrightshop.dk

 


 

 

Hvis du sidder med nogen spørgsmål, så skal du endelig bare smide en kommentar herunder.
Tak, fordi du læste med!

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *