Anbefalinger,  Sponsoreret indlæg

Rolleleg og dukker

Indeholder reklame for Ciha.dk
Jeg indrømmer gerne, at jeg aldrig rigtig har forstået det der med dukker. Da jeg var lille var det heller ikke noget, der sagde mig det store. Nu har jeg så en datter på 3 år, som har givet det hele mening, herunder også det med de dukker der. Og selvom det lyder overdrevet, så har det betydet en verden til forskel for hende at få sin egen dukke.

 

 


 

Det er nemlig ikke bare en dukke. Det er et gennemtænkt redskab til rolleleg, hvor hun får plads til udfoldelse, forståelse, og samtidig får hun mulighed for at afprøve de forskellige roller.

Umiddelbart tror jeg, at enhver dukke, stor eller lille, vil skabe glæde hos et barn. Rollelegen bliver hverken dårligere eller bedre af, om de kan sige noget, hvis man trykker dem på maven, eller hvad end de nu kan. For os (Læs: Altså nok mest mig) var det bare vigtigt, at dukken kunne være Almas lille baby. Hun har mestret sin storesøster-rolle til UG, og hun har været lige så betaget af de små babyfødder og Michelin-lår, som jeg var, og stadig er.

Vi kiggede lidt rundt hos Ciha.dk og så deres udvalg af dukker, og altså.. Det er sgu svært ikke at blive helt opslugt af de finde Asi-dukker, som tilnærmelsesvis ligner rigtige babyer. Det gjorde beslutningen nem. Umiddelbart er de i flere forskellige størrelser og i flere etniciteter, så Alma fik lov selv at vælge. Valget faldt på Asi-dukke Leonora Liberty. Den er 46 cm, så tæt på en rigtig babystørrelse, og så er den gudesmuk! Detaljerne er fuldstændig fantastiske!

 

Udover, at den er sindssyg detaljerig, så har den skabt stor glæde hos os, siden den kom hjem. Alma har fået en helt anden forståelse af det at tage hensyn og passe på andre. Hendes dukke skal både puttes, kysses og opdrages, og helst flere gange om dagen. Hun laver total copy+paste på os og videre til hendes leg med dukken. Det er både fantastisk og lidt uhyggeligt at høre ens egne ord komme ud af sin 3-årige datter.

 


Du kan finde alverdens dukker i flere størrelser og etniciteter, samt en masse forskelligt dukketilbehør lige her. 

Annonce for Ciha.dk


 

 

Når Luna en dag skal have sin første dukke, så bliver det nødt til at være Leo, ‘drenge-udgaven’ af Leonora. Uden tvivl. Jeg skal bare lige overtale Ross.

 


 

TAK, FORDI DU LÆSTE MED!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.