Nybyggeri

Q&A – Billedvæggen

Indeholder rabatkode og reklame for Beeld, samt reklame for Ramn og Kongstad Studio.

Hvordan kommer man igang?

For mig at se, så er det bare at kaste sig ud i det. Prøv dig frem. Det værste, der kan ske er, at du skal spartle hullerne til.

 

Hvor er rammerne købt?

Der er kun én ramme, der er værd at fremhæve – og det er vores rammer fra Ramn. Hvis ikke du kender til dem, så skylder du dig selv det. Det er rammer udviklet at kunne rumme op til 50 mesterværker, hvad end det er børnene, der kommer hjem med nye tegninger, eller du selv har været igang. Det er det absolut bedste ved den væg, og de sætter prikken over i’et. De findes i et utal af farver, men fælles for dem er, at du virkelig kan fornemme, at der er kræsset for detaljen, og at de har været igennem mange kyndige hænder for at opnå absolut højeste kvalitet. Vi valgte A4-rammerne, der er lakeret sort. Og ja, de er pengene værd!

Det er en blanding af arvegods fra min mor, IKEA, Jysk og Daells Bolighus.

 

Kan du hjælpe mig i gang?

Jeg melder mig altid klar til at give et bud som forslag til boligindretning. Jeg har efterhånden hjulpet en del. Alt, det kræver er, at du sender et billede og problemstillingen, så vil jeg altid glædeligt prøve at komme med min mening.

 

Tager det langt tid at tørre støv af?

Pas. Det er ikke noget, jeg har prøvet endnu. Jeg tager lige dem, jeg kan nå. Går den, så går den.

 

Hvor har du fremkaldt billeder?

Jeg har brugt Appen fra Beeld. Du bestiller faktisk direkte fra din kamerarulle og vælger hvilket format, du skal bruge. Jeg har valgt at bestille Beeld One og Beeld Small til rammerne, men jeg må indrømme, at jeg også er blevet lidt forelsket i deres collagebilleder, men det må blive til næste gang. Jeg bestilte nemt og hurtigt, og 2 dage efter lå de i min postkasse. Jeg vil virkelig anbefale alle, der ønsker at fremkalde billeder at prøve Beeld. 

 


ANNONCE: LIGE NU KAN DU HELT EKSTRAORDINÆRT SPARE 20% VED AT BRUGE KODEN: LYKKEOGLORT HOS BEELD. GÆLDER INDTIL 21/04-2019.
DOWNLOAD APPEN GRATIS HER

 


 

 

Læs mere om processen og projektet her.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.