Nybyggeri
Nybyggeri

Plantegning

Der er så mange, der efterhånden har efterspurgt vores endelige plantegning på vores hus. Jeg har holdt lidt tilbage, da jeg egentlig ønskede at supplere plantegningen med vores tanker omkring detaljer, og alt det, der følger med, men her i første omgang, så bliver det altså kun til en hurtig gennemgang, og så supplerer jeg løbende med indlæg om vores valg og tanker.

For at fortælle kort, så havde vi faktisk ikke en plan om at bygge hus selv. Vi havde nemlig fundet vores eksisterende drømmehus, og bedst som vi skulle underskrive købsaftalen, så besluttede sælger sig for ikke at sælge alligevel. SAY WHAT?! Jeg tænker, at jeg ikke behøver fortælle mere om, hvor hårdt et slag, det var. (Det skal lige siges, at vi på det her tidspunkt havde solgt vores lejlighed for netop at flytte ind i det her hus.) Vi tørrede øjnene, og efter et par timer havde vi faktisk vores første møde med et entreprisefirma. Vi nåede egentlig ikke at snakke sammen omkring tanker og ønsker inden, men vi havde heldigvis vores drømmehus at gå ud fra. Vi havde kontakt til en masse forskellige entreprisefirmaer, men til sidst faldt vores valg på Huscompagniet, da de bedst kunne matche pris og behov.

Det var den hurtige version, og jeg lover, at jeg vil komme meget mere ind på det hele.


 

Vores valg faldt på et typehus på 200 kvm. Fordelt således:

Nybyggeri

Vores krav var, at der skulle være en børneafdeling og en voksenafdeling. Det er ikke, fordi vi ikke kan lide vores børn, men de bliver også teenagere end dag.. Derfor skulle de have eget badeværelse og egen halvdel i huset. Vi havde et krav om minimum 4 værelser: 2 børneværelser, soveværelse og kontor. Vi endte dog med at vælge en plantegning med 5 værelser, så i i hvert fald aldrig bliver nødt til at flytte på grund af pladsmangel. Det sidste store krav, der skulle indfries var, at der skulle være åbent køkkenalrum og stue, med loft til kip i køkkenafdelingen.

 

Voksenafdelingen blev udformet med en lille fordelingsgang, der fører ind til husets største badeværelse, vores soveværelse og walk-in.

Nybyggeri

 

Børnenes afdeling blev udformet med mulighed for eget badeværelse og med store værelser, så der ikke opstår pladsmangel som årene går. Pt. er det kun Alma, der sover i den afdeling. Vores kontor er også i den afdeling og det sidste rum er pt. opbevaringsrum. (læs: roderum), men det er meningen, at Luna skal have værelse der, når hun er blevet lidt ældre.

Nybyggeri

 

Og det var så den hurtige gennemgang af vores hus.
Hvis I sidder med nogle spørgsmål, så fyr endelig løs. Jo flere, jo bedre! Det giver mig lidt en rettesnor for, hvad I gerne vil høre mere om. Det kan være svært at fornemme igennem en skærm.

 

Tak, fordi du læste med!

6 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.