lykkepiller og lortebleer
Gode råd,  Hverdag

Optimer din hverdag!

Vi kender det allesammen.. Åh, hvor vil man bare gerne på ferie. Eller besøge det der populære spasted, hvor man rigtig kan blive forkælet. Og endnu mere genkendeligt for alle: Åh, hvor gider jeg bare ikke handle ind. Slet ikke med to børn.. Hverdagen bliver hurtig leverpostejsfarvet og kedelig. Jeg vil prøve at fremhæve nogle af de ting, vi benytter for at optimere vores hverdag imellem lykkepillerne og lortebleerne.

Da jeg mødte Ross var jeg en helt anden end den, jeg er i dag. Jeg er opdraget til, at man ikke bruger unødvendige penge, og hvor godt er godt nok. Det har gjort, at jeg altid har været meget taknemmelig og aldrig har været i dyb gæld, og det er jo meget positivt. Dog kan jeg også godt se nu, at jeg har levet meget i fremtiden, for ‘hvad nu hvis’ og ‘måske er det bedre en anden dag’ er sætninger, jeg ofte brugte i mine overvejelser om mit liv, og især om de økonomiske valg.

 

Nu bruger jeg lidt ekstra penge på at handle dagligvarer ind online, så jeg slipper for at slæbe 4 tunge poser hjem. For ikke at nævne de mange pakker bleer, som vi jo ikke kan leve uden. (Hvis du vil vide mere om vores hverdag og lortebleer, så kan du bare trykke her.) Jeg slipper samtidig for at skulle handle med sure børn, der er trætte og sultne. Og ja, så er der sikkert nogen, der sidder derude og tænker: ‘Så lærer de børn jo ikke at befærde sig i et supermarked og alt det, der nu engang hører med?!’ Og jo, bare rolig. Vi handler stadig i supermarkederne, når vi lige mangler lidt småting (læs: når jeg bliver lækkersulten, og jeg ikke har fået bestilt nok chokolade…). Vores 2 årige pige elsker at være med ud og handle, og med god grund, for hendes forældre tager hende med, når overskuddet er der, og når der er plads og tid til det, så det ikke bliver en stresset affære, og hvor man skal stå og skælde ud på midtergangen i Kvickly, fordi ens barn nu ikke forstår, at der ikke er tid til at snakke om farver på hver enkel frugt, eller fordi ens barn bare så gerne vil pille ved alle varene i butikken. På den her måde får vi altid en god oplevelse, og det fungerer så godt for os. Det er dyrere at bestille sine varer, end at gå ud og handle de pågældende tilbud i diverse butikker, men vi snakker max. 200 kr pr. måned. Og for mig at se, så er de givet godt ud.

 

Jeg bruger også mange flere penge på diverse småting, såsom håndsæber og rengøringsprodukter. Jeg elsker Humdakin og deres sortiment, fordi det er lavet af naturlige ingredienser, det dufter himmelsk og hvad der næsten er vigtigst for mig; fordi deres produkter er så smukke, at de kan stå fremme til frit skue og faktisk pynte i rummet. Og ja, sådan er jeg. Jeg elsker smukke ting. Materielle ting.

Og dem, der siger, at man ikke kan købe sig gladere, de ved bare ikke hvor man skal shoppe eller hvad, man skal købe. 

Bund ærligt, så gør det altså bare nemmere, når vaskemidlerne står frit fremme, i stedet for at man skal finde det frem i skabet. Vi vasker næsten 2 gange dagligt, så det er altså ret dejligt, at det er så nemt som overhovedet muligt. Dette er på ingen måder sponsoreret, det er bare en kæmpe anbefaling!

 

Det sidste, som jeg umiddelbart vil fremhæve er, at jeg bruger mange flere penge på generel forkælelse. Jeg har for eksempel indrettet vores badeværelse, som vores private spa-sted (dog uden spa……). Jeg har købt nogle lækre produkter, så jeg altid kan forkæle mig selv og så jeg ikke nødvendigvis behøver at drømme mig væk til et andet sted. Med to børn og den dagligdag, der hører med, så er der bare ikke tid eller råd til at stikke af på spa-resort, og derfor er det så vigtigt at kunne udnytte de 20 minutter, du kan være heldig at have for dig selv.

Køb nu bare den dyre creme. Den får dig til at føle dig lækker på under 1 minut! Køb nu bare den dyre parfume. Man bliver bare gladere, når man dufter godt!

 

Hvis der er noget, der kan gøre dig gladere, kønnere eller på anden måde bedre, så gør det. Optimer din hverdag. Du fortjener det! Hvis bedre er muligt, så er godt ikke godt nok. 

 


Jeg siger ikke, at man bare skal bruge penge på hvad som helst. Selvfølgelig er det godt givet ud med en opsparing. Jeg siger bare, at vi aner ikke noget om, hvad der sker imorgen. I stedet for at gemme den gode flaske vin, så drik den med det samme. Lev nu!

 

Hvad gør du for dig selv i hverdagen? Hvad er luksus for dig? Brug endelig kommentarfeltet herunder.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.