Hverdag,  Sponsoreret indlæg

Ønskeliste

Jeg er blevet spurgt, om jeg ikke vil dele ud af gode ideer til ønskelisten til jul, og det vil jeg i hvert fald. Jeg har lavet en hurtig opremsning af de ting, der har været et hit herhjemme, og så har jeg blandet det med de ting, vi selv ønsker os i år. Altså udover nætter med sammenhængende søvn og raske børn……….

 


Indeholder reklame for Ciha.dk, Loukrudt, TeeBee Box og TumbleMee

0-1 ÅR:

Udover tøj i op til str. 86, stofbleer og nusseklude, så er der mange andre sjove ting, du kan give til en baby. 

 

Fødselsdagstog

Jeg har forelsket mig i det her, men der findes mange alternativer.

Puslesæt

Jeg elsker puslesættene fra Loukrudt, fordi de findes i mange forskellige varianter, så de passer til enhver smag. Jeg er så glad for vores herhjemme.

Sjove bøger

Vi ønsker os blandt andet ‘Hej Plet!‘, som er en hånddukke bog. Ud over det er diverse pegebøger altid en fantastisk gave.

Når jeg skriver sjove bøger, så tænker jeg ikke på de teksttunge. Jeg synes, at bøger som ‘Karlas fødselsdag‘ er fantastisk, fordi den er let forståelig og så er den med til at få en bedre sprogforståelse. Både min 1 årige og 3 årige elsker den.

Juniordyne

Jeps, baby er stor lige om lidt. Og det kræver desværre en ny dyne!

Smørblødt sengetøj (Evt. til juniordynen)

Herhjemme køber vi dyrere sengetøj til børnene, end vi kan unde os selv. Vi har primært sengetøj fra Konges Sløjd, Cam Cam og Liewood, som alle er anbefalingsværdige. I år er jeg dog faldet over et nyt mærke, der laver økologisk sengetøj, nemlig Studio Feder. Vi ønsker os selvfølgelig det i grå, men det i farven caramel er godt nok også lækkert!

Uldtøj

Nattøj, undertøj, overtøj, hue, vanter – you name it. Det er oftest kedeligt selv at gå ud at købe, fordi det er dyrt og ikke så inspirerende, men det er uundværlig, og den bedste gave, man kan få som forældre. Altså i min optik.

Og er der så forskel på det dyre uldtøj i butikkerne og det billige nede i Kvickly? Jeg blev klogere efter, at jeg læste denne artikel.

Little Helper

Godt nok, står denne ikke på vores ønskeliste, fordi vi allerede har den stående hjemme, men det er mit bedste tip til, hvordan du gør tiden i køkkenet hyggelig. Little Helper er meget mere end ‘bare’ en skammel. Den har flere niveauer og den giver en kæmpe sikkerhed. Altså hvis du vil lave mad med børn. Den er intet mindre genial, og vores er brugt flere gange om dagen. Den er virkelig alle pengene værd.

Tumlemøbler

Vi har anskaffet os så mange varianter. Vi har valgt dem fra TumbleMee, fordi jeg synes, at de er geniale. Designet er neutralt, men stadig legende. Herhjemme er det både lille- og storesøster, der har en fest med dem. Jeg er især glad for deres nyeste model Sabi, der har så mange forskellige elementer, men som ikke fylder, når den er stablet. Det er sgu smart!

Stableklodser

Vi har allerede nogen, men jeg synes, at tippet skal gives videre. De er nemlig et hit. Om ikke andet at vælte, hvor det først senere bliver det så sjovt at stable dem. De findes i neutrale farver, men også i en masse skønne farver.

Gåvogn

Vi har netop fået den fine gåvogn fra Hape, der er lavet som en Wolkswagen, og jeg synes personligt at den er blæret. De findes også i et hav af varianter af disse.

Gavekort 

Her tænker jeg ikke til Babysam, H&M. Du kan ønske dig langt sjovere ting, som gør det federe for giveren at give et gavekort. Ønsk dig et gavekort til Lalandia, fotografering, svømmehallen, Zoologisk Have, Tivoli og hvad end, der kan give jer nogle fede oplevelser.

 


2-4 ÅR:

 

Dukker

Jeg har aldrig selv forstået det med dukker, indtil Alma viste mig vejen frem. Det kan du evt. læse meget mere om i mit indlæg: Rolleleg og dukker, hvor jeg udpensler, hvor stor en lykke vores Asi-dukke fra Ciha.dk har bragt med sig.

Puslespil

De findes i mange former. Herhjemme er det bogstavspuslespillet fra Sebra, der er et hit. Det slår endda Paw Patrol og Frozen. Det giver virkelig barnet lov til at fordybe sig i noget.

Bøger

Jeg står ved det, jeg skrev under ‘Sjove bøger’ fra 0-1 år. Gode bøger er ikke nødvendigvis dem, vi som voksne fortæller den bedste historie. Alma knuselsker bøgerne i serien ‘Den store snikkesnakke bog’ og ‘Min lille bog om store følelser’. I disse bøger er der både historier at fortælle, men også foreslag på hver enkel side med hensyn til at starte en god dialog. På den måde bliver historien aldrig den samme, og du kan berøre nogle af de ting, som dagligdagen byder på, men som lidt går i glemmebogen.

Lotte-bøgerne har vi også haft stor succes med. Især da Alma skulle være storesøster og også, da hun skulle starte i børnehave.

Krea-Kassen

Krea-kassen er den nye genvej for familien til hyggelige og kreative stunder sammen med børnene. Det er en abonnement-kasse, og det er simpelthen sindssygt hyggeligt at lave krea-ting selv. I kassen får du alt, hvad du skal bruge + vejledning. Det er virkelig godt tænkt!

Bakoba

Ja, og hvad er så det? Jeg kendte ikke til mærket før for en måneds tid siden, hvor jeg måtte holdet bag på en boligmesse. Bakoba har udviklet konstruktionslegetøj i skum, der er designet til at fremme børns fantasi, kreativitet og motorik og det giver timevis af leg. Og så tåler det vand! Det er noget, der kommer til at sparke røv på de danske markeder det næste år. Du kan finde det hos bl.a Babysam.

Briotog

Det er noget af det, vi ønsker os allermest, for Alma elsker det. Og jeg elsker det. Det er jo en klassiker!

Maileg

Maileg er en helt ny verden for mig, og først var jeg lidt tilbageholden, fordi det ligger i det dyrere prisniveau, men jeg må bare indrømme, at der ikke er noget, der når det til sokkeholderne. Vores eneste problem er, at vi ikke ved, hvor vi skal starte, for vi vil jo bare gerne have det hele!

Dukkehus

Jeg har simpelthen forelsket mig i dukkehuset fra Alice & Fox. Og det gode ved det er, at Maileg passer lige ind!

Gymnastikredskaber

Vores børneværelser er præget af aktivitet, og vi har blandt andet de fedeste gymnastikringe fra Mikka Shop. Vi har også en ribbe, som vi fandt på et lokalt loppemarked. Derudover har vi også en masse små ting, såsom hulahopringe, tumlemøbler, og nu mangler vi vidst ‘bare’ en trampolin. Jeg har dog ikke fundet en, jeg kan lide endnu.

TeeBee Box

Hvis ikke du kender til Teebee Box, så skylder du dig selv at gå ind og kigge. Det er så godt tænkt. Især hvis man er på farten med børn tit. Det er kasser, der er udviklet til leg, men også som er ideelle til madkasser. Hver kasse med Teebee indeholder en sorteringsbakke, byggeplade, læderstrop og et sæt øjne til at dekorere boksen. Vi har fast én liggende i bilen!

Nofred Mouse Børnestol

Jeg har længe ønsket mig den her stol fra NoFred til Almas værelse. Jeg synes, at den er så fin!

Sengehimmel

Vi har faktisk en sengehimmel, som vi er super glade for. Den skaber en hyggelig stemning, når Alma skal sove, men den fungerer også som hule i dagstimerne. Jeg faldt over den her fra Cotton & Sweets, og jeg synes simpelthen, at farven er så smuk!

Udklædningstøj

Om jeg vil det eller ej, Alma ville dø for en prinsessekjole!

Water Wow

Water Wow er malebøgerne, der er genanvendelige og ikke sviner. Alt, du skal gøre er at fylde den medfølgende pen, og så er der til mange timers leg. De er geniale til bilturen!

Køkkenredskaber

Alma er altid med i køkkenet, og vi har længe ønsket mig nogle børnevenlige knive. 

Wobbel

Wobbel er et motorikbræt, der byder på et utal af anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænserne. Når der er energi i luften, stimuleres dit barns motoriske udvikling og balance med sjov og udfordrende leg. Og når dit barn trænger til en rolig stund, så er Wobbel det perfekte lille ‘helle’ fra verden. Det passer perfekt inde i vores univers.

Lægesæt

Rolleleg er det fedeste for tiden, og Alma elsker at lege læge.

Børnespil

Der er det her børnespil, der hedder SNAK. Jeg har ikke selv prøvet det, men jeg har fået det anbefalet.

FILIOKUS

Filiokus er bogen, hvor du kan stille dit barn ét spørgsmål om dagen over 3 vilkårlige år. Altså ‘Hvad vil du være, når du bliver stor?’. Jeg elsker den ide!

 


 

 

Lige umiddelbart var det, dét der stod på vores liste. Jeg finder helt sikkert på mere, og så skal jeg nok opdatere listen. Hvis du sidder med flere gode ideer, så skriv endelig en kommentar i kommentarfeltet, så sørger jeg for at dele den!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.