Hverdag,  Sponsoreret indlæg

Nemlig.com

Reklame for Nemlig.com

 

Som I nok har bemærket, så er jeg virkelig begejstret for, at Nemlig.com er kommet til Sydsjælland. Jeg har glædet mig lige siden, at vi valgte at flytte fra København. Det lyder måske lidt dramatisk, men ikke desto mindre er det sandt. Jeg synes virkelig, at de har et godt koncept, den bedste kundeservice og det største udvalg.

 


SPAR 50 KR PÅ DIN BESTILLING HOS NEMLIG.COM 

VED AT BRUGE KODEN: MaleneR

 


Få mere tid. Slip for turen i supermarkedet.

Det er faktisk ikke, fordi jeg ikke kan lide at handle, for det kan jeg. Især sammen med pigerne. I hverdagen er jeg oftest hjemme kl. 17, og da pigerne allerede sover omkring kl. 19, så er det altså rart bare at være med dem. Jeg synes, at det er en kæmpe luksus, at vi kan fokusere på at være sammen om maden, og at vi ikke skal stresse ud af døren, når jeg endelig er landet hjemme.

 

Levering lige til hoveddøren. Du behøver ikke koncentrere dig om de tunge varer.

Jeg ved ikke med jer, men hvis jeg skulle handle ind til en uge ad gangen i et supermarked, så ville jeg være nødsaget til at have 10 ekstra hænder til at bære poserne. Med Nemlig.com slipper jeg for at skulle tænke på, om jeg skal have én eller to liter mælk, for det bliver alligevel slæbt lige en til døren.

 

Alt samlet ét sted.

Deres sortiment er så bredt, og dækker over både dagligvarer, non-food, måltidskasser, gård- og specialbutikker med de lækreste brands. Det betyder, at jeg kan handle ind til vores husholdning uanset om det er de helt gængse dagligvarer eller om jeg vil have lækker, friskbagt kage fra Lagkagehuset. Jeg kan endda bestille lækre bøffer fra Slagter Lund, som var vores yndlingsslagter, da vi boede i København.

 

Når man bor på Sydsjælland, hvor der ikke findes speciel butikker, så er det en kæmpe luksus at få en snært af storbyen lige til døren.

 


Hvad med prisen?

Jeg har fået rigtig mange spørgsmål vedr. prisen hos Nemlig.com, fordi det er underforstået, at fordi der så nemt, så er det sikkert også dyrere. Sandheden er en anden. Nemlig.com har nemlig et kæmpe sortiment, hvor der er over 1.800 prismatchede discountvarer – så det er ikke dyrere end din tur i Netto. Og fragten ligger et sted mellem 4-39 kr, så jeg synes altså ikke, at man kan sige, at det er hverken dyrere – eller for dyrt.

 


Kæmpe bonus – Nemlig.com tager gerne din returpant med!

Læs mere om det her.

 


 

Har du nogen spørgsmål, så brug endelig kommentarfeltet – og ellers kan du læse meget mere om Nemlig.com her.

 

 

 

 

 

 


 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.