Sponsoreret indlæg

Nailhugs

Jeg har sagt det mange gange før. Jeg er en kæmpe sucker for nemme løsninger, og især når det kommer til segmentet “Beauty”. Jeg elsker at gøre mig til, men hvis det er besværligt, så gider jeg ikke. Det er netop en af grundene til, at jeg ikke gider gå med neglelak. Jeg er en klovn til at ligge det, og får jeg det gjort, så ridser jeg lakken inden for de første 5 minutter. Jeg er håbløs. Nedenstående billede er et resultat med almindelig neglelak efter 3 dage.

 

 


 

Indeholder reklame for Minta.dk

 

Jeg blev kontaktet af Minta.dk, Danmarks største webshop med alle former for neglelak, og de åbnede en helt ny verden for mig, da jeg fik muligheden for at teste deres nyeste produkt Nailhugs, som de netop har introduceret til det danske marked.

 

Og hvad er Nailhugs så for noget? 

Nailhugs er en ny og utrolig nem måde at påføre mønstre på sine negle. Der findes et hav af mønstre, og det fedeste er, at det giver et perfekt resultat hver eneste gang. Selv for mig – og det siger alligevel en del. Nailhugs  skal bare påføres direkte på neglen, og så skal der bare ligges et lag med en almindelig topcoat, hvor du så efterfølgende fjerner den overskydende del af møntret.

Det holder virkelig godt og kan både kombineres med almindelig neglelak eller shellack. Overlakken fra Nailhug er meget holdbar, og de er næsten umulige at ridse.

 

 

Er du forvirret over min forklaring, så kan du evt. se denne video, der giver en lidt bedre fornemmelse af hvor let, det er.

 


 

Som sagt, så findes er en masse forskellige mønstre, og det var svært at vælge imellem.

 

 

Jeg valgte varianterne “You Croc Me Up” – “Seeing Spots” – “Losing My Marble” og “Bianca Carrara“.

Det fede er, at man selv kan påvirke, hvor dramatiske mønsteret skal være, for du vælger jo selv hvilken neglelak, du ligger under. På alle mønstrene er det hvide i mønsteret gennemsigtigt, og det giver virkelig muligheden for at eksperimentere.

 


 

Her ser du mit første forsøg med “Seeing Spots” med hvid neglelak under. Neglelakken havde jeg ikke fået lagt specielt pænt, men det gør absolut ingenting, når du ligger Nailhugs ovenpå. 

 

 

 

Inde hos Minta.dk under katogorien Nailhugs, så kan du se og læse hele fremgangsmåden. Du skal bare scrolle helt ned i bunden. Hvis det ikke besvarer dine spørgsmål, så kan du altid tage kontakten til Dorthe, der er kvinden bag det fantastiske univers. Hun er så sød – og endnu vigtigere: Sindssygt kompetent.

 

 


 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.