Anbefalinger

Fastelavn er mit navn

Test og reklame  for Homemate.dk og Momstertest.dk

Vi har været så heldige at få lov til at teste Homemate’s fastelavnsboller i samarbejde med Momster.dk. Det tog mig under to sekunder at sekunder at takke ja tak, for nu ved jeg tilfældigvis, hvor lækker maden er hos Homemate, og jeg ved tilfældigvis også hvor meget, vi elsker fastelavnsboller her i huset. Jeg går efter at blive årets mor!

 


 

Så ja, vi har tyvstartet på fastelavn herhjemme.

Pigernes farmor og farfar kom forbi med fastelavnsris i går aftes, og i dag kunne vi sætte flueben ved at have kostumerne klar til begge piger. (Jep, vi går all in på Elsa herhjemme.)

 

 

Egentlig var det meningen, at vi ville vente til i morgen med at bage fastelavnsbollerne, men vi har rygrad som en regnorm, og hvem siger egentlig, at fastelavnsboller ikke egner sig som en god forret? Især på en torsdag? 

Fastelavn er en af de højtider, der er fedest, når man har små børn, og faktisk havde vi overvejet, om vi skulle holde en privat fastelavnsfest for både vores venner, voksne som børn, for det er bare sjovt, når alle er klædt ud. Vi nåede så aldrig længere end tanken, men så har vi da planen til næste år.
Et par af de traditioner, vi ikke går ned på er fastelavnsboller, fastelavnsris og kostumer.

 

 

Homemate.dk og fastelavnsboller

Det er her, hvor det er så fantastisk, at der findes nemme og lækre løsninger til børnefamilier som vores, hvor vi rigtig gerne vil det hele, men som mangler et par timer i døgnet. Lige præcis løsningen her med fastelavnsbollerne fra Homemate, der bare lige skal i ovnen i 15-20 minutter og bagefter lige pyntes med glasur gør, at jeg kan virke som en mor med overskud!

 

 

Det gør også, at vores piger stadig får følelsen af hjemmebag og den hyggelige stund, hvor mor ikke behøver stresse over indkøb, rod i køkkenet,  hævetid og/eller en creme, der skiller.

 

 

 

 


Jeg giver alle mine anbefalinger til Homemate.dk! Se hele deres udvalg her.

Direkte link til fastelavnsbollerne her.

 

Og hey – tror du ikke mine ord, så kan jeg fortælle dig, at der kommer to andre anmeldelse på Momstertest.dk fra to andre mødre.

 


Jeg har sagt det før og siger det igen:

Det er altså okay at springe over, hvor gæret er lavest! 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.