nøgleringe i læder
Anbefalinger,  Sponsoreret indlæg

Den perfekte gave til fars dag

Dette indlæg er sponsoreret af ByRavn.dk

 

Fars Dag er lige rundt om hjørnet. Den 5. juni, husker du nok? Fars Dag betyder gaver og venlige ord til farmand og potentielt dårlig samvittighed til dem, der har glemmer det. Og så var der det med gaven? Hvad skal man dog finde på? Det var jo jul for mindre end et halvt år siden, og så er der også hans fødselsdag?

Jeg har verdens bedste forslag til dig!

 


LIGE NU KAN DU SPARE 20% PÅ DE POPULÆRE  TX-NØGLERINGE FRA BYRAVN! BRUG RABATKODEN: FAR20.
Find de lækre nøgleringe i læder her! 

 

Det kan være så svært at finde den helt rigtige gave. Især til far, for far har jo alt, han skal bruge. Jeg synes virkelig, at nøgleringene i læder er super fede. Især til manden, der har alt. Det, at man selv kan have indflydelse på, hvad der skal stå af tekst og samtidig kunne vælge mellem flere farver på læderet og endda også på selve nøgleringen! Jeg faldt for ‘Cognac’-farven, og så valgte jeg nøgleringen og selve nitten i farven ‘Gammel Messing’. Jeg synes, at de supplererede hinanden godt – og endnu bedre i virkeligheden.  Nøgleringene er en god måde at sprede kærlighed på. Jeg ved i hvert fald, at min svigerfar bliver rigtig glad for sin, hvor der er blevet trykt ‘FARFAR’ på. En sød lille reminder hver gang, man skal ud af døren. Det er ikke dumt!

Udover deres fede nøgleringe, så har ByRavn.dk også mange andre unikke produkter at vælge imellem, hvor du stadig kan sætte dit eget præg med en personlig tekst.

 

Find din personlige fars dags gave her!

 

Jeg elsker personligt holderen til høretelefonerne, fordi det er noget, som alle mangler. Vi kender allesammen til den lille nisse, der bor i vores lommer og vikler høretelefonerne ind, og hvor kunne det bare være fedt at slippe for at lege kludremor hver gang, man bare gerne vil høre noget musik. Am I right?!

 

Noget, jeg finder vigtigt at fremhæve ved ByRavn.dk er, at de har den hurtigste leveringstid. Bestiller man før 12, så er din bestilling fremme næste hverdag. Også selvom man bestiller et produkt med personlig tekst.


 

Min hudløse ærlige anmeldelse af produktet TX10-nøglering:

Jeg er altid i god tid og meget struktureret. Også når det kommer til gaver. Jeg har længe været forelsket i de fine nøgleringe fra ByRavn. Derfor måtte jeg bare klikke 2 stks hjem. En til Ross, og en til min svigerfar.

Jeg bestilte mandag 15.35 og allerede tirsdag kl. 12 stod de til afhentning. Online shopping, når det er bedst! 

Jeg åbner papkassen og finder disse to fine poser med nøgleringene i. Altså, jeg ved godt, at jeg er yderst detaljeorienteret og ret kræsen, men det er dælme kræs for sit produkt, når man pakker det så lækkert og forsvarligt ind. Og ydermere bruger penge på at få trykt logoet på. Det oser af kærlighed til sit produkt, og det går lige i ‘I-LOVE-YOU’ herhjemme.

 

 

 

 Nøgleringene taler for sig selv. De er præcis lige så flotte, som på billederne på deres hjemmeside. Absolut ingen slinger i valsen.

Jeg kunne simpelthen ikke vente med at give Ross sin, så han fik den faktisk samme dag, og jeg kan godt afsløre, at han var et stort smil! Han er nemlig ligeså vild med godt design, som jeg er.

 

nøgleringe i læder

 


 

Nøgleringene i læder er den perfekte gave til manden, der har alt. Besøg ByRavn.dk nu og læs meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.