Anbefalinger,  Sponsoreret indlæg

Den ultimative gaveide

Annonce for www.forlagetfortael.dk
Vi kender alle sammen udfordringen med at finde den helt rigtige gave. Jeg gør i hvert fald. Især, fordi jeg har et brændende ønske om at ramme plet hos modtageren, og ud over at ramme plet, så vil jeg også gerne give noget, der er meget personligt, for jo mere personligt, jo bedre. I hvert fald i min optik. Hvis bare det så var så let. Og ved du hvad? Nu er det!

 

 

Egentlig var det rent tilfældigt, at jeg kom forbi profilen @forlagetfortael på Instagram. På daværende tidspunkt var der kun postet ét enkelt billede med to skønne kvinder. I teksten stod der egentlig ikke så meget andet end, at de sammen havde stiftet et forlag, som skulle have til formål at sætte ekstra fokus på menneskers nærmeste relationer og vigtigste fortællinger. Den fangede mig. Med det samme. Der gik lidt tid før, at jeg fangede, hvad de egentlig mente med den tekst. Det viste sig, at de netop havde lanceret en nytænkt vennebog, som dem, der engang var så populære i skolegården, hvor ens klassekammerater kunne skrive deres livret, stjernetegn og højeste ønske. Jeg havde en med Diddl, jeg siger det bare. 

 

 

Maria og Mette er kvinderne bag forlaget Fortæl og udgivelsen ‘Mine venner’, og til forskel fra vennebøgerne, der florerede i skolegården, så har de 2 kvinder udviklet en hel platform, hvor man kan gå ind og oprette sin egen personlige vennebog, som har til formål at glæde en modtager med personlige beretninger. Her er det muligt for at invitere op til 16 personer til at gå ind og besvare på 50 personlige spørgsmål omkring sig selv, modtageren og venskabet imellem dem. Når man har indsamlet de ‘besvarelser’, som man vil bruge i bogen, så trykker man blot bestil, og så kommer bogen med posten et stykke tid efter, og her vil man kunne se, at bogen trykkes i en lækker kvalitet, så bogen kan holde til at blive læst igen og igen. Bogen indbindes i hånden og det gør bogen unik både i indhold og indpakning.

Hvis du er forvirret over min forklaring, så kan du nok nemmere få et overblik over konceptet ved at trykke her.

 


Jeg synes, at bogen er verdens bedste gaveide, hvad end det er til manden/kvinden, der har alt, til polterabend, til bryllup, til jul eller måske til den person, du kender, der fortjener at vide, at hun er noget særligt? Hvis jeg nogensinde har en veninde med ondt i hjertet, så ved jeg uden tvivl også, at jeg ville bestille ‘Mine venner’ og få sendt hendes vej. 

Jeg brugte personligt bogen til en polterabend, hvor vi var omkring 20 kvinder, der skulle samles og have den fedeste dag sammen med den kommende brud. Umiddelbart kendte vi ikke rigtig hinanden, men alt det krævede var, at jeg delte et link, som de så klikkede ind på for at udfylde deres besvarelser på de personlige spørgsmål. Vi valgte at give bruden vores personlige gave morgenen efter hendes polterabend, lidt som et plaster på såret for de ting, vi udsatte hende for – og ikke mindst de tømmermænd, vi havde sørget for, at hun ville få. Jeg ved, at den ville ramme plet, og at hun blev glad. Det var en super fed måde at bekræfte hende i, hvor meget vi allesammen holder af hende, også selvom det ikke altid bliver sagt højt.

Hverdagsstressen sluger lidt af romantikken, hvad end det kommer til venskaber eller forhold. Og det er her, hvor bogen virkelig gør sin magi. For findes der noget bedre end at blive bekræftet i, at nogle holder af en? Nej! Og så tænk dig at få en hel bog på 112 sider fyldt med beretninger, søde minder og søde citater.

 

 

DU KAN LÆSE MEGET MERE OM FORLAGET FORTÆL PÅ DERES HJEMMESIDE:
https://www.forlagetfortael.dk

 

Og helt ekstraordinært kan du spare 180 kr ved at bestille bogen igennem det her link: https://www.forlagetfortael.dk/ks18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.