Hverdag

Er du min nye kollega?

Lige nu har du muligheden for at blive en del af verdens bedste arbejdsplads. Og hvad der er endnu federe: DU kan blive min nye kollega! Hvis du bor på Sjælland, og du født med en oprigtig nysgerrighed og et vinderinstinkt – Ja, så er du allerede en god kandidat.

Hos Aaløse Marketing kigger de ikke på dit karakterbevis. De kigger på din karakter.

 


 

 

Aaløse Marketing realiserede min drøm om at finde den perfekte balance mellem familieliv og karriere.

 

 

Jeg hedder Malene Rosgaard, og om lidt runder jeg de 26 år. Jeg bor i Vordingborg med min mand og 2 børn, hvor hele mit liv drejer sig rundt om mine kerneværdier: Loyalitet, respekt og kærlighed. Tidligere har jeg arbejdet administrativt på et advokatkontor, hvor jeg sideløbende drev min egen interiør-webshop.

 

Og hvordan endte jeg så som mødebooker hos Aaløse Marketing?
Hånden på hjertet, så forbandt jeg telemarketing med de irriterende, anmassende sælgere, der ikke tager et nej for et nej. Altså alt det, der modstrider hvem jeg er, og de værdier, jeg efterlever.
Via. mit netværk blev jeg introduceret for Aaløse Marketing, og efter en enkelt samtale var alle mine fordomme forsvundet, og jeg havde en klar fornemmelse af, at det var et godt sted at være. Ordet “telemarketing” fik en helt anden betydning. Jeg fandt ud af, at det at være mødebooker ikke handler om at skulle sælge, men i stedet handler om at skabe en gode relationer.

 

Nu står jeg et halvt år efter og praler af, at jeg uden tvivl er landet på verdens bedste arbejdsplads.
Jeg har på under et halvt år fået utroligt mange redskaber til at blive dygtigere. Den interne træning og sparring giver mig noget med i rygsækken hver eneste dag, og allerede få måneder efter min ansættelse, så blev jeg uddannet i adfærdsværktøjet: Enneagrammet. Hos Aaløse Marketing bliver der brugt utallige ressourcer på medarbejderudvikling via bl.a. kurser og foredrag. Ja, selv meditation! Jeg føler mig dygtigere for hver dag, der går.

I Aaløse Marketing er der ikke kun fokus på at blive en bedre mødebooker, men også på at blive en bedre version af sig selv. For mig har det gjort en kæmpe forskel at blive klogere på andre – og vigtigst af alt: Mig selv. Jeg kan med sikkerhed sige, at Aaløse Marketing har præget mig til at blive et bedre og mere rummeligt menneske. Mit ægteskab er endda blevet lettere! Hvor mange kan lige prale af at have sådan en arbejdsplads?

Fleksibiliteten i form af bl.a. arbejdstider er også en stor gulerod for mig. Det giver mig muligheden for at have tid og overskud til at være der for mine børn og mand, og samtidig kunne passe mit arbejde. Kort fortalt: Aaløse Marketing realiserede min drøm om at finde den perfekte balance mellem familieliv og karriere.

 

Hos Aaløse Marketing er vi et team. Et stærkt et af slagsen. Vi er på mange måder vidt forskellige, men med én ting til fælles: Vi går efter målet og sammen gør vi mødebooking til en disciplin.

 

 

Lige nu har du muligheden for at blive en del af vores team!

Kontakt Mads Månsson, partner, på tlf. 2072 4847 (mandag-fredag fra kl. 8-16) eller på mads@aalosemarketing.dk.

Du kan læse mere på www.aalosemarketing.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.